Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Sziasztok!
    Épp költözés előtti "lomtalanítást" tartok és előkerült pár kacatom amire már nincs szükségem. Pici alku játszhat, de kaptam már pofátlan ajánlatokat így azt kérném, hogy olyan keressen akinek komolyan szüksége van ezekre és meg is akarja venni, nem pedig tovább adni. (Ha más nem viszem magammal költözéskor, mert egy kétszer akkora lakásba megyek, mint ahol most vagyok szóval el fog férni, nem minden áron eladóak a cuccok viszont szerintem meg lehet velem egyezni...)

    LG W2453TQ-PF 24" 2ms-es válaszidővel! Játékra is kiváló!
    2x Akasa Viper R PWM 140mm ventilátor
    Xiaomi Mi Band 2 - gyenge fényerővel
    Xiaomi Mi Band 2 pántok (eredeti, fém, szilikon) - Ezek maximum kipróbálva voltak, nem használtak (az egyik bontatlan). Pláne a fémszíj amit alkalmira vettem végül csak egyszer belepróbáltam a kütyüt. Egyedül a kék terepmintás volt használva, az kb 1 hónapig rajtam volt.

    Lesznek még más kacatjaim is, pl.:
    +Toshiba Camileo S30 aminek most épp a kábelét keresem, ezért még nem került fel. :DDD
    +Van még egy Logitech Attack 3 Joystick-om ami picit félrehord de egyébként működik.
    +Xiaomi 10400mAh power bankhoz fekete szilikontok. Egyszer sem használtak, 2 db van (véletlenül a régi 10000mAh-os bankhoz vettem meg de nem jó rá...) Elméletileg original szilikon tok de ennek még lehet utána kell nézni.

    A költözés előtt a belvárosban a Kölcsey Központ előtti Coopnál megtekinthetőek, utána pedig a füredi sörözőnél (kb egy hónap múlva).

    Ha valami kell keressetek priviben! :R

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák