Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz bobace #126528 üzenetére

    Sajnos igen, műszaki cikkben minél "drágábbat" = erősebbet veszel annál tovább lehet majd használni egy erős példa: GTX 1050 2GB már a megjelenésekor is gyenge volt kisebb grafikai igényű dolgokra max FHD 60Hz el lehet vele még bohóckodni de pl. a 1080TI még 3-5 év múlva is jó kártya lesz.

    Gondolom telóban is ez van: 40k-s telefon 2-3 év 300k-s telefon talán 3-5 év (persze aki megteheti - irigylem azokat akik így csinálják - MINDIG megveszik az aktuális csúcs telefont és azt 1-2 éven belül el is adják és veszik a következő csúcs telefont.)

    lorcsi

    Amúgy ahogy nézem 5" ALATT NINCS ÉLET. 5"-os 4GB RAM-os telefon NINCS legalábbis az árukereső szerint :DD (ezen én is meglepődtem) úgyhogy inkább keress valami kisebb kávájú telefont és 5"-nál kicsit nagyobbat és kezd megszokni mert ez ahogy látom egy TREND és pár éven belül lehet teljesen kikopnak az 5"-os vagy az alatti telók.

    Nagyon meglepődtem, az 5" egy kb. ideális méret azt tudtam, hogy 4-5" közötti méret kezd kifogyni de, hogy ennyire komoly a helyzet hogy az 5"-os sincs már, az meglepett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák