Új hozzászólás Aktív témák

  • saril

    senior tag

    válasz Csöves #117547 üzenetére

    Ezt írd már le bővebben, kíváncsi vagyok mivel cáfolod meg hogy egy rendkívűl erodáló és korrodáló molekulákkal tisztítani ami minden élő dolgot (és sok élettelent is) megtámad, miért is kamu?

    Most hétvégén megyek haza akinek van igénye ilyen ózónos tisztításra azt vállalom, az eljárás után új pollenszűrő behelyezése erősen ajánlott.
    Bónusz hogy ha nem szűnik meg a kellemetlen szag az autoban szellőztetés után akkor nem kérek érte semmit! csak hogy Csöves úrat megcáfoljam de KEGYETLENÜL.
    Nem szeretem ha tények nélkül írnak olyan dolgot ami agymenés, kitaláció, frikció, stb...

    "Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat."

    [ Szerkesztve ]

    Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!

Új hozzászólás Aktív témák