Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Salex1 #137317 üzenetére

    Keresni kell valaki hozzáértőt aki tud tanácsot adni mert nem mindegy, hogy álló víz vagy folyó, aztán milyen halra van többféle bot: bolognai, match, bojli, feder, pergető, spicc

    Ha nincs segítség és hozzáértés sem akkor egy boltba - pl. Füredi kapunál a DreamFish - bemenni és ott kérni tanácsot persze pár dologra valószínűleg válaszolni kell:
    - kinek lesz a bot - egy gyereknek aki kezdő
    - HOVA vinnéd horgászni - pl. Kajánsziki tó, Tiszta víz stb. - ha ezt megmondod akkor remélhetőleg ismerik azt a horgászhelyet és hogy ott milyen típusú halakra milyen módszerrel szokta horgászni és tudnak segíteni

    A legjobb lenne pl. a Jófogáson egy használt botot venni. Webes boltokat is érdemes megnézni és mivel kezdő horgász valami olcsóbb botot venni akár valami olyat ami több mindenre is használható.

    Zola007

    Régen vettem már de követem a piacot. M2-es vagy 2,5"-os? Kingston olcsó modelljeit nem dicsérik. Ami a legfontosabb a GARANCIA, ha adnak rá 3-5 évet akkor nincs gond. Ha nem lesz nagyon kínozva (tehát pl. nem 0-24-ben torrent) és egy jól szellőző házba lesz betéve akkor egy M2-essel jobban jársz.
    2,5"-ból: Samsung vagy Crucial ahogy nézem 31-35k között vannak és 3 év garanciával

    M2-esből már macerásabb több a drágább de talán ez: [link] megbízhatóbb boltból 37,2k és 5 év garancia

    De van a Milyen SSD-t topik itt oda is benézhetsz, hogy adnak pontosabb tanácsot adott típusra lebontva.

Új hozzászólás Aktív témák