Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz zolikaDB #137425 üzenetére

    :K
    Figyelj, ha 2-3 év múlva lelövik veszel egy másik (vagy írsz nekik, hogy küldjenek egy másikat)
    Ennyi pénzért nem kell rástresszelni.

    Amúgy a trükk az, hogy az EU saját jogát rákényszerítette a Microsoft-ra (ezért is JÓ dolog az EU mert ha csak egy kisebb ország próbált volna meg szembeszállni a Microsoft-tal pl. Csehország, vagy Magyarország, akkor az MS kb. mindenkit lefizet és kész meg van oldva de az 500 milliós EU-val már nem bír el és az meg jól alávágott)

    Vannak olyan kulcsok amik újrahasznosítottak, leválasztották korábbi, régi gépekről amiket leselejteztek és ezért töredék áron tudják árulni. A probléma az esetleg olyan kulcsokkal lehet ami egy mester kulcs által "készített" kulcs pl. egy nagy cég aminek van 10 ezer gépe nem vesz egyenként 10 ezer kulcsot hanem vesz egy mesterkulcsot az MS-től és azzal 10 ezer gépet tud aktiválni, na ezek ha kikerülnek abból lehetnek illeglális aktiválások ha túl sokat aktiválnak egy ilyen kulccsal akkor az MS fogja és lelövi persze a cég ami hivatalosan használta szól az MS-nek és kap tőle egy újat amivel a saját HIVATALOS gépeit megint tudja aktiválni de azoknak akik már továbbértékesítéssel jutottak a kulcshoz megszívják bár mint írtam pár ezer forintért ha már megy pár évet nem gond, sőt olyan is van, hogy ha írsz ennek a cégnek akitől vetted, vagy akár személynek és annak fontos a reputáció akkor küld egy másik kódot.
    Van amúgy egy parancsori kód amivel meg tudod nézni, hogy a kód amit vettél RETAIL vagy OEM ajánlom amúgy, hogy RETAIL kódot vegyél mindenképp. Mert azt ugye ha elhalálozik vagy eladod a géped akkor is tovább tudod vinni.
    A Windows 10 topikba kérdezz be ott meg tudják mondani mi az a parancssorba beírható kód ami megmutatja, hogy milyen oprendszered van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák