Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz dewil666 #144005 üzenetére

    Igazi végletes antivaxxer szöveg. Egy gyógyszerkísérletnél jellemzően olyan tesztalanyokat keresnek akik vagy egészségesek (a mellékhatásokat lehet látni) vagy épp az adott betegségben szenvednek. Az első csoportnak fizetnek méghozzá elég jó, a második csoport pedig jellemzően - főleg olyan betegség esetén amire nem nagyon van még hatékony gyógymód - szívesen vállalja egy új sokszor biztató korábbi kísérleti eredményekkel bír pl. állatkísérletekben működött stb.

    DE a mostani esetben itt egy vírus és annak számos mutációja amiről kb. annyit lehet tudni biztosan hogy cseppfertőzéssel terjed ezen kívül egy csomó bizonytalanság van.

    Beadattam május-június környékén a két Pfizer-t és még élek. De továbbra is jön a végső igazság amin igazán senki sem tud fogást találni:
    Az oltást beadatni kockázatos - bármelyik vakcinából is - a vírust elkapni kockázatos - bármelyik variánsáról is legyen szó - kockázatos, a te döntésed, vagy ha olyan a politikai-jogi környezet akkor bizonyos esetekben kötelezővé tehetik pl. adott munkakör (persze itt is van kibúvó el lehet menni másik munkát keresni)

Új hozzászólás Aktív témák