Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Aryes #146396 üzenetére

    +1 Atomantiii
    Nem is értem a kérdésed. Én Debrecen mellett egy kisebb városban élek, de szívesebben laknék mondjuk Debrecenben a Kertvárosban, vagy a Nagyerdőnél a Hadházi út melletti családi házas részen vagy egyéb hasonló csendes, Debrecen központjától nem túl messze lévő - tehát nem külsőség - helyen.
    Csak ott megfizethetetlen. Sokan ezzel a dilemmával vannak és ugye nem szeretnének egy 60nm-es panelben élni, szeretnének egy saját kis kertet ahol lehet: játszani a gyereknek/a gyerekkel, lehet szalonnát sütni, kerti medencét felállítani, kerti partit csinálni, a nap végén kiülni a teraszra, vagy akár napozni, egy kutyát tartani (ugye ott nem kell napi minimum 2x sétálni vinni akár esik akár fúj, nem kell a lakást extrém sűrűn takarítani mert ugye minden - is - kutyaszőr mert kinn egy kennelben vagy akár egy kisebb udvaron stb. elvan a jószág (nem vagyok a híve a "jószág a lakásban" dolognak maximum aranyhal.)
    Esetleg egy kis konyhakertben megtermelni pár dolgot ami aktuális időben "szinte" ingyen van pl. paradicsom, paprika, eper, újhagyma, stb.

    Ezért próbálnak az emberek egyfajta arany középutat keresve vagy Debrecen szélén vagy egy közeli kisvárosban házat venni vagy építeni.

    Amúgy saját tapasztalat:
    A friss levegő "kilőve" mivel sokan fával, vagy még szénnel vagy ki tudja mivel fűtenek tehát a levegő állítom fűtésszezonban rosszabb itt mint pl. a Tócóskertben.
    A csend sem mindig jobb, itt - ahogy szoktak is vele viccelődni - hétvégén vagy hétköznap is megy a flex, vagy egyéb hangok, töménytelen kutyaugatás stb.

Új hozzászólás Aktív témák