Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz patex1983 #157746 üzenetére

    Az Edigital "érában" sem volt valami nagy eresztés ez a boltrendszer az INGYENES bolti átvétel volt az egyedüli jó dolog (kb. mint ha csomagautomatához mentél volna csak itt készpénzzel is tudtál fizetni igaz némi sorban állás is közbejöhetett) Aztán amikor megvette őket az EMAG először örültem hiszen mire számítottam:
    - most már az EMAG-ról rendelt cuccokat is át tudom venni, azaz kvázi MINDENT hiszen az EMAG-on nagy a termék paletta és viszonylag jók az árak is.
    Aztán telt az idő és még nem jelent meg a debreceni boltban történő ingyenes átvétel, majd végül teljesen EMAG lett akkor kiderült, hogy CSAK AZ EMAG ÁLTAL FORGALMAZOTT termékekre érvényes az ingyenes átvétel, majd jött az újabb "fejlesztés" és pikk-pakk már a bolti átvétel sem ingyenes.
    Úgyhogy akár be is szánthatnák és sóval is behinthetnék a FIZIKAI bolthálózatukat, mivel SEMMIT SEM ÉR.
    (talán még cuccot sem lehet visszavinni hanem azt is futárral kell egyeztetni vagy automatába kell beletenni ha belefér)
    Magyarul a birkákat (minket) terelnek az automaták és a futár felé, de ugye az automatába nem fér bele minden a futár meg akkor jön AMIKOR NEKI TETSZIK. (ebben futárcége válogatja van némi javulás tehát nagyjából belövik, hogy mikor várhatóak és esetleg telefonon is lehet módosítani mert ugye egy átlagos ember a nap "aktív" 12 óráját tehát reggeltől estig JELLEMZŐEN két helyen tölti: OTTHON vagy MUNKAHELY és ugye hogy melyik helyen mettől meddig tartózkozdik egyénenként is változó)
    Az EMAG-ról érzelemmentes, objektív, mértéktartó, elfogulatlan, független, megfontolt, hűvös, elfogadó stb. véleményem:
    :o :((( :((( :((( :((( :o :o :o

Új hozzászólás Aktív témák