Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    No, mivel ma mutatják be az új Galaxy-t ezért érdeklődnék, hogy kit érdekelne egy fehér HTC Desire X készülék. A legolcsóbban 45-ért láttam apróban, tőlem ezalatt elvihető lesz a közeljövőben.
    Apró karc van a kijelzőjén...elhanyagolható, csak gondoltam kiírom, nehogy az legyen, hogy nem közöltem. Fólia is van már rajta, meg egy rózsaszín szilikon tok :D Csajos teló :W :DDD
    Vodafone-os, semmi szoftver-buhera nem volt rajta, decemberi vétel, tehát vígan garis.
    Igen előfizetéssel vettem, mert kétévente vehetek akciós telefont. Kb 10 éve ugyanez a számom, így valószínűleg nem kell attól tartani, hogy letiltják, úgyhogy ilyen üggyel ne is nyaggassatok.
    GSM boltosoknak, kereskedőknek és a többi aljanépnek nem eladó, akkor sem ha a csillagos eget adod érte. Only KP. Dobozka, töltőke, fülhallgatóka, ingyombingyom van mellé természetesen.
    Na, mit fényezzem magam, panasz nem volt még, szart nem adtam el... :D

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák