Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    válasz sto1911 #27992 üzenetére

    "Akkor ott a telefon fotózza le bárki és járjon el az ügyben, nem pedig egy olyat hibáztasson - pl. rendőrt - aki ott sincs.. - irtam is, meg nem kaptam ra valaszt, hogy mire eleg. Ha semmit nem er, akkor felesleges. Ha lesz belole ugy, akkor meg a sok hulyevel ki lesz plakatolva a youtube. Egyebkent meg valaki ugy is hibazhat (ha nem is adott szemely) ha nincs valahol."

    A rendőrök ellen eljárnak MINDEN ESETBEN egy akármilyen rossz minőségű fénykép alapján. Nem hitelesített, nincs rajta gps koordináta és időpont is a mellékelt szövegben van feltüntetve.

    Miért ne lehetne eljárni más személy ellen? Ha valaki képek sorozatával rögzít egy szabálysértést, vagy bűncselekményt, akkor az nem lesz bizonyíték azért, mert nem hitelesített eszközzel csinálta? Ugyan már. Bankrablásról készült biztonsági kamera képei vagy videói sem hitelesített eszközzel készülnek.

    Minden olyan dolog bizonyítékká válhat, amivel igazolható egy jogsértés, vagy ami alá tudja támasztani egy személy vallomását, feljelentését, stb...

Új hozzászólás Aktív témák