Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Tiszta ideg vagyok
Az elmúlt ~ 15 évben kb. 60-szor próbáltam pudingot csinálni porból, de sosem sikerült csomómentesre, és most az előbb is megpróbáltam, de megint nem sikerült, így betelt a pohár, és most már megkérdezem, sikerült már megcsinálni csomómentesre (ehetőre), vagy tényleg nem lehet, vagy én vagyok ennyire béna? Mi a technikája, ha lehetséges a művelet?
Mivel sosem sikerült még, ezért mindig felidegesítem magam rajta, és kb. negyedévente próbálom meg a pudingkészítést, igaz most ez rövidebb volt, mert kb. 1 hónapja próbáltam, meg ugye most. Na és ez így megy ~ 15 év éve, még sosem sikerült.
A folyamat úgy néz ki, hogy egy kis tálban a port és cukrot összekeverem, majd nagyon pici tejet hozzáadok, és azt csomómentesre elkeverem, ezzel idáig nincs gond, 100% csomómentes, tökéletes minden. Aztán nagyon kis lépésekben hozzáadom a tejet, ez szintén megy, teljesen csomómentes marad. Utána rárakom a tűzre, és elkezdem főzni. Ez idáig rendben van, majd amikor elkezd sűrűsödni, akkor sosem tudom megcsinálni azt, hogy "ne égjen le", valahogy mindig letapad, vagy nem tudom mit csinál, de elkezdenek kialakulni kis csomók, utána pedig már egyre több lesz, és vége is az egésznek, egy kalap ***...
Most pl. Dr. Oetker márkájú volt, de más márkával sem sikerült még sosem... Ez is kukában fogja végezni...
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Stellar Blade
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így építsd a billentyűzeted!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest