Új hozzászólás Aktív témák

  • Scoobyka

    addikt

    válasz Zola007 #61994 üzenetére

    Pedig hidd el szamit...es ez fuggetlen nemtol,kortol,inteligenciatol. Vasarloi magatartas. Nem hulyesegbol talaltak ki minden kereskedelmi halozatban ezt az arazast.

    Van meg egy ilyen amit szaknyelven rabatnak nevezzunk vagy bonusznak.

    Gondolom mindenki talakozott mar a 10+1 vagy 8+2 ajanlatokkal. Ilyenkor az ember hajlamos elcsabulni es megveszed. Ez is marketing strategia csupan. Mivel valojaban nem venned meg,de igy mar elgondolkozol rajta,hogy ez lehet igy jo vetel es majd sokaig eleg lesz. Itt az arakkal jatszanak a marketingesek es a beszallitok nem pedig a csomagolassal vagy egyebb erzekszervekre.

    xuldar:ezek nem atbaltazasok,mert akkor soha nem vennel semmit. Ezek csupan vasarlas osztonzo eszkozok. Az aron nem valtoztatunk,csak a vasarlo maskepp viszonyul a vasarlashoz. Ha azt irom,hogy 55990Ft a keszulek,de debrecenieknek akcio kereteben 49990Ft csupan pozitivnak eli meg a debreceni. Mikozben csak annyi tortent,hogy en a valos arat amit a telefonert akarok kapni csak megvaltoztattam. Lehet alulrol es felulrol is csinalni. Ez nem atbaltazas,mert a termek jo,a tulajdonos boldog lesz vele,csupan arstrategia.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák