Aktív témák

  • Golden Comp.

    újonc

    válasz Tsabi5 #2814 üzenetére

    A Golden Comp. elérhetősége, kirendeltsége mostmár biztos, hogy a Tócóskertben lesz található valahol az István úton egyszerű, de igényes körülmények között, de annál inkább bővebb választékkal, külföldről behozott márkás ventilátorokkal, tápegységekkel, magyarországon nehezen elérhető amerikai termékekkel, vízhűtő egységekkel fogunk a későbbiekben rendelkezni, pillanatnyilag is folynak a tárgyalások több nagy céggel (Papst, Enermax, Noiseblocker, Innovatek)

    Miért pont a Tócóskertben?
    Mert a várost elkerüli, mégis könnyen jól megközelíthető helyen van, pl. autóbuszokkal (itt járnak a Cora,1,1Y,5,12,19,24,27,30-as buszok) mindig ingyenes sok parkolóhely (ami a városban kényes de ezt mások is jelezték e-mailben).
    Könnyem megtalálható, a debreceni Tesco-tól nem messze, A Kazinczy uszoda környékén, itt van az Szent István templom is, a 4-es főút is itt jön be, a Széchényi utca itt ér véget, szóval egyszerű idetalálni.
    Bérleti díj miatt is részben, nem a vásárlóval fizettetjük meg annak a költségét, így alacsonyabb árú termékek lesznek.

    Szerk:pillanatnyilag nincs szabad helyiség, többek között ezért sem megvalósítható az üzlethelyiség léte.


    A most felvetett vita tárgyára válaszolva:

    Valaminek a garanciális cseréje kellemetlen dolog, mind a vevőnek és ugyanakkor a kiskereskedőnek is. Sokszor nem tehet az ember semmit, (pl a fél éve olcsón elterjedt GeCube 9550XT-ből országos hiány alakult ki, ezt garanciálisan cserélni lehetetlenség volt abban az időszakban) biztos vagyok benne, hogy a két boltnak biztos nem érdeke, hogy veletek, a vásárlókkal kitoljon!
    Ha más okból kifolyólag rendezik lassan a garanciális cserét, pl. hanyagságból az alkalmazott napok után veszi számba a garanciális terméket, az megint más, de ilyet elméletileg nem tételezhetünk fel semmiféle cégről sem (bár emberek vagyunk).


    Üdv.:Golden Comp.



    [Szerkesztve]

    www.goldencomputer.uw.hu

Aktív témák