Új hozzászólás Aktív témák

  • HummeRC

    senior tag

    válasz SzaboZE #1449 üzenetére

    Úgy látszik nem fogalmaztam érthetően. Nem fogok hozzá/bele tenni semmi eszközt, hogy rendeltetésszerűen használhassam. Erre való a garancia.

    Ha az árnyékos szobában képes túlmelegedni és kifagyni desktopon, akkor értelem szerűen nem is lehet kültérre vinni, hogy működjön. Egyáltalán semmit nem lehet vele pár percnél tovább csinálni bekapcsolás után, mert hdd 60fok fölé megy, proci 96fok fölé megy, a billentyűzet süti a kezedet és rövidesen szép keresztben csíkos monitorral kifagy az egész. Mindezt nappal. Éjszaka, mikor kicsit hűvösebb van, akkor nem fagy ki, csak hihetetlenül belassul.

    Magától nekünk egyáltalán nem kapcsol ki. Vagy belassul, vagy megfagy.

    Kb 1-2 héttel ezelőttig semmi baja nem volt, csak mostanában jelentkezik a probléma, hogy 25-30fok körülre melegedett az idő.
    Az ügyfélszolgálat válasza alapján már egész biztos vagyok benne, hogy gari javítás/csere/vagy elállás, ha nem tudnak belőle önállóan működőképeset csinálni. A leírásában egy szó nincs arról, hogy 25fokos szobában, árnyékban, tiszta asztalon, nekem plusz hűtéssel kell ellátnom a készüléket, mert különben túlmelegszik és kifagy, vagy hogy nyáron használhatatlan lenne. :Y

Új hozzászólás Aktív témák