Új hozzászólás Aktív témák

  • DummyBoy

    senior tag

    válasz Micsurin #5168 üzenetére

    No offense, nem akartam pc vs konzol vitára utalni, csupán arra, hogy konzolon ennek a játéknak volt egy előző része is!

    Ha most venném meg, lehet én is így éreznék, de én ugye 4 éve játszom, és játszottam az első résszel is!

    Mielőtt nekiállnék, utálom a hétereket, de jelen esetben én is az vagyok. Igéretes scifi játék, 3 fős coop-al, mindennel, pont nekem és 2 haveromnak lett kitalálva.

    Megvettük a D1-et, majd a kiegeket, és a végére majd felrobbantunk, 2 év alatt hogy b@szta el a Bungie ... Aztán kijött a 2, és kiderült, hogy a D1-es balf@szkodás kispálya volt ehhez képest.

    Az Oziris és a Warmind semmit nem javított, a Forsakent már meg sem akartuk venni ... Aztán egy unott pillanatban mégis meglett (Bár a 3-ik srác nem volt rá hajlandó pénzt költeni, ő megkapta ajándékba, majd pár hét után törölte.).

    A Forsaken gyakorlatilag visszaállította a játékot a D1 "okéish" szintjére. Ennyi. Szóval a majd 400 dollár arra volt jó, hogy 4 évnyi várakozás után ugyanott tart a játék ahol elkezdte. SZÁMUNKRA!

    A Warframe 2 év alatt annyit fejlődött ehhez képest (free to play!!!) mint az állat.

    Szerverek? A szerverek hiánya miatt (Ez egy Peer-to-Peer játék) broken az egész pvp... itt azért nem kell akkora szerverparkkal számolni mint egy Battlefield-nél!

    Ráadásul a kontent nem 2 évnyi... napokról és hetekről beszélünk. A kis DLC-k egy nap alatt letolhatóak, a főjáték kicsit több, a maradék a grind lenne. De maga a játék nem jutalmaz ... a loot szisztem szar, rng-t nem kommentálom, az exoticok nagy része useless, a fegyvereknek sokszor a skinje különbözik, nincs variáció, stb.

    Ugyanazokat az unásig ismert dolgokat kell lefutni napról napra, hétről hétre, és lassan nem azon imádkozunk, hogy "Bárcsak Exotic esne" hanem hogy "Remélem nem Edge Tranzit lesz..."

    A sztorik nem rosszak, de lehetnének jobbak, hosszabbak.

    A Strike-ok régen olyan küldetések voltak, amit élvezetes volt játszani, kihívás volt, és a végén reward.
    Most kicsit erősebb sztori missziók (SZÓ SZERINT) nulla rewarddal. Van olyan strike, amire ha berak, automatikusan kilépünk ...

    Itt nem az ingerküszöbbel van a gond. Az alacsony ingerküszöbömnek az a jele, hogy mai napig ezzel a szarral játszom. Mert ez egy qrva jó játék is lehetne, ha hallgatnának kicsit a játékosokra, ha megtanultak volna balanszolni, ésatöbbi.

    De jön a Season 5!!! Király ... végre le lehet bontani majd beccsben a shadereket? (Meddig is kínlódott vele a bandzsi mire sikerült 1 helyett 5-ösével bontani őket? Ahelyett hogy lenne egy plusz gomb hogy all? Vagy egy csúszka hogy mennyit?)

    2 Exotic questem van, az egyik a Chaperone, a másik a Thunderlord. Király, mindkettőt szerettem D1-ben, de nem ők voltak a sztárok ... Ja, de jön majd a Thorn, Ice Breaker, Gjallahorn is vissza ... aztán max megint használhatatlanná nerfelik őket, ha túl OP-k lesznek.

    Valószínűleg nem merik megjátszani, de nem lepne meg, ha a Sleepert is úgy nerfelnék mint régen az exoticokat, hogy a következő seasonben nem lehet őket infuse-olni.

    Apropó, hogyan is húzta el a bandzsi a végjátékot? Egyszerűen, megdrágította az infuse-olást.

    Ezekből, új játékosként megértem hogy szinte semmit sem veszel észre, de az gondolom feltűnik, hogy az armor perkek nagy része nem működik ... És te Armor szettet szeretnél?

    Az itemeket rendberakó major service peccset várjuk nagyon régóta, de már félünk, hogy úgy járnak majd mint a shaderek ... Masterwork Core rework mi is volt ... átnevezték őket? Király.

    Van benne jópár órám. Párom, aki abszolút antigamer, a múltkor meg is kérdezte: "Még mindig ezzel a szarral játszotok?" ... És ha ő megismeri, akkor az tényleg sok idő.

    Túl sokat kínlódtunk, túl sokat vártunk, és túl sokat reméltünk. Ez lett.

    Life is shor...

Új hozzászólás Aktív témák