Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyeptégla

    csendes tag

    Amikor egy ennyire faék egyszerű játékban próbálják benntartani az embereket, akkor általában a jó öreg event-ekhez nyúlnak. Szerintem ez a D3-ban is működhetne. Season feladatain felül is lehetnének ilyen story based questek/challengek/új bossok, amiket, ha megcsinálsz kaphatnál exkluzív itemeket meg kozmetikai cuccokat.

    A 80-as szint szerintem is életképtelen ötlet. Semmit sem tenne hozzá a játékhoz, ellenben sokaknál kiverné a biztosítékot, hogy az összes tárgyukat dobhatnák ki a kukába. Nekem csak 1 seasonöm van, de még én is szívnám a fogam miatta. Meg mit ér a 80-as szint új képességek nélkül? Vagy ha lennének, akkor meg a meglévő seteket kellene átdolgozni miattuk ami óriási munka lenne, balanszolgatni mindent újra... Akkor már inkább feküdjenek rá egy 4. részre.

    Szerintem amúgy a blizzard is érzi, hogy annyira egyszerűre szabták a 3-at, hogy nem is igazán tudnak, úgy hozzányúlni, hogy rendszeresen pénzt tudjanak legombolni a játékosoktól. Pedig ott a PoE példának. Lehet venni stash tabokat, milliónyi kozmetikai cuccot...

    Setek működését meg nem is értem, hogy gondolták. Annyira leszabályoz, megmondja mit, mikor és hogyan kell használni. Más skillnek akkor már helye sincs. Meg van mellé pár unique item, amiket fel kell tenned és már mehetsz is magas gr-re. Az összes leaderboard, mintha copy paste lenne. Remélem a 4-ben több teret fognak engedni a kreativitásnak.

Új hozzászólás Aktív témák