Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyeptégla

    csendes tag

    válasz reelc #104870 üzenetére

    Szerintem nagyon félreértettél. Én nem a cégeket szidom /(szóval nem kell ismét túlmagyarázni a működésüket)/, hogy csinálják, hanem az embereket, akik vannak annyira ostobák, hogy támogatják ezeket az üzletszerűen elkövetett vadhajtásokat. Semmi fogyasztói magatartás, hogy "basszus ezek rendszeresen átverik a vásárlóikat, akkor én nem költök a termékeikre". pl: destiny 2, mindenki sírt, hogy egy lebutított destiny 1 copy paste-t adtak el, és mi a reakció, ezek után? újabb lenyúlás /2. season pass/, megint sírás rívás, de azért megveszik a 80-100 eurós csomagot. ennyi.
    sőt én úgy vagyok vele, hogy aki birka azt igenis meg kell nyírni, elvégre ők követelik. Csak azt kapják amiért fizetnek. Nem véletlenül ilyen a mai játékipar. A fogyasztók tették azzá és amíg az emberek gondolkodás módja nem változik meg addig ilyen is marad a helyzet. Játszhatatlan játékok, day one peccsek, kivágott tartalom, amit majd 80 euróért lehet visszaaktiválni 1 hónap múlva, lootboxok, gamble-zés és még hosszan lehetne sorolni.
    Szerencsére az EU-ban egyre több ország kezdi felismerni ezt a problémát (belgium, hollandia kezdetnek) és ha az emberek túl hülyék ahhoz, hogy megvédjék magukat a nagy kiadók piszkos kis trükkjeitől, akkor majd megteszi az állam, törvényekkel. (bár itt sem az volt a gond, hogy szegény pityukáról legombolják a zsebpénzt, hanem valószínűleg az, hogy a szerencsejáték az állami monopólium és ez a ládanyitogatás már az és persze a cégek meg biztos nem adóznak utána...)

Új hozzászólás Aktív témák