Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    DH sage/N6 grenadier varians, T14 quick riftre meg eleg, kb riftenkent 80 DBvel lehet szamolni.

    skillek /gear kozott lehet van ami meg szuboptimalis.

    seethe kotelezo mert nem birja resourceval, gunes kotelezo mert osszecsujak. endless walk helyett lehet jobb lenne egy HF (awareness / archery / leech) + SoJ kombo. nagyon mas dam skill nem mukodik, mert a hellcat mechanikaja miatt kb kozelharcos. damra van nemi felepulesi ideje (szoval nem egy multishot), de mivel a DBket ugyis fel kell szedni ez annyira nem baj. gunes nelkul osszecsukjak, EW helyett lehet egy elusive + HF (leech) kombo is jo lenne.

    gyurun ami nem latszik az a RORG.

    lehet a FoK sage/N6 egyebkent jobb lesz a celra, egyelore a natalyat probalgattam mert az jellemzoen gyorsabb rift clearre.

    esetleg az S2M2 FoKbol at lehetne epiteni egy sage varianst, lehet az az optimalis a celra. az kb GR85+os volt season8 korul a fegyver pedig azota buffolva lett ha jol emlekszem, tehat 75re lazan jonak kene lennie.

    jatekstilusra egyebkent nobrainer, par masodpercenkent az ember megnyomja a RoVot, a Vengeancet es egyebkent ratenyerel a strafere es neha vaultol / companionol egyet. elite damred helyett hatred regennel a verttel mar nem fogy ki a hatredbol normal esetben, szoval az is meggondolando. szoval irany a kovetkezo elit, aztan addig porog az ember rajta a strafevel ami fekszik, ami ugy a hellcat utolso pattanasa szokott lenni.

    a regi robbano vyr+sade wizard buildnel gyorsabb, erosebb es jobb a vedelme (bar abbol kicsit gyengebb felszerelesum volt).

    gondoltam megosztom, kb ugy nez ki a jatek/community kezd annyira meghalni, hogy mar a theorycrafting se megy.

    kieg: t14re lehet az s2m2sage jobb, t16on igazabol hullamzik a damja elegge meg a mozgekonysaggal is bajai vannak. lehet t15re a fok egyebkent jobb. az a fo baja hogy t16ra mar coe kene, de ugy meg figyelni kell a CDket tulzottan.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák