Új hozzászólás Aktív témák

  • Daelion

    őstag

    válasz persil #109026 üzenetére

    Ez attól is függ,hogy milyen karit játszottál mint main.

    DH-val én Inferno Act 2-be adtam fel megjelenés utáni időszakba mert egyszerűen már nem bírta sehogy megcsinálni pedig agyon farmoltam Act 1-et amit még elbírt.

    Ez után csináltam egy Monkot mert az is Dex-es kari és bizonyos dolgokat át tudtam adni,azzal befejeztem Infernot egy kis haveri segítséggel és utána farmoltam vele Act 3-at mint kb mindenki más.

    Na most Monknak van egy ilyen skill hogy Harmony és régen az nem úgy működött mint mostanság hogy akármilyen resistel jó.
    Nekem csak Lightning res volt jó itemeken és amin nem az volt az vagy kuka vagy ment AH-ra fel.
    Én meg naponta túrhattam AH-t,hogy találjak nekem megfelelő itemeket aminek az alap statja is jók és még Light res is van rajta.
    Mert abba biztos lehetsz,hogy nekem olyan szinte soha az életbe nem esett pedig akkoriban játszottam a legtöbbet a játékkal.

    Mire befejeztem azt a karit akkori standard-hoz képest jó gearbe konkrétan 1 dolog volt rajtam amit én találtam magamnak és minden mást a Gold AH-ból guberáltam ki és már szó szerint többet voltam ott mint játékon belül.

    Hát nekem ez nagyon nem hiányzik és örülök,hogy kivették a fenébe. :)

    De ugye mint tudjuk Blizzard is egyet értett,hogy nem volt túl jó hatással a játék miben létére az AH és valahogy nem hiszem hogy vissza hoznák akár egy következő részben. 'remélem'
    Blizz fórumon is nagyon kevesen vannak akik azt mondják,hogy hiányzik nekik.

    Mikro tranzakciókkal nincs bajom amíg csak ilyen jelentéktelen dolgokat lehet venni mint skinek,stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák