Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz _ocsisajt #109712 üzenetére

    Tőlem bárki bevizsgálhatja a Blizz licenszeit és viheti bíróságra.
    Engem nem érdekel.

    De most egy 7 éves licenszről beszélünk, és abban gondolom egyetértünk, hogy akkoriban legális volt amit elfogadtunk telepítéskor.
    Azóta az EUba, USAba, Kínába, mit tudom én hol, milyen törvény változott, és ennek megfelel-e az azóta esetleg updatelt licensz, hadd ne tudjam már. :)

    A Diablo IV topikban sok az engine szakértő, akiknek mindegy mit nyilatkozott a dev, akkor is úgy néz ki, mind a D3. Vagyis alig fejlesztettek valamit, és már jövő nyáron itt is a játék. Ezt gondolják.

    Itt meg a D3 esetében a Blizz érvényesíteni akarja a jogait, és tiszta jogász mindenki, hogy nem teheti meg, nem védheti meg ami az övé. Mert pl. nem magyarul volt egy jó hosszú szöveg amit kb. a kutya se olvas el telepítéskor, és ha nem tetszik, nem fogadod el, akkor nem tudsz játszani, és már a boltba se viheted vissza. Meg biztos kémkedik, és ezt az EUban nem szabad, mert ugye senki sem kémkedik az ember után? Meg véletlenül sincsenek adatkezelési botrányok egyre többször?

    Ne vedd támadásnak, direkt így fogalmaztam, kicsit abszurd, nem?
    Mindegy mit gondolunk, akik értenek hozzá, lesakkozzák. Az győz, akinek jobb jogásza van, jobbat tud megfizetni. Igazság? Nem erről volt szó, hanem a jogszerűségről.

Új hozzászólás Aktív témák