Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz ProEvoFan #12410 üzenetére

    Igen, de nem a mace helyére keresek furyt, hanem a karmot cserélném. :)
    (Egyébként, amikor kiszámolod, akkor figyelembe veszi a program, hogy a másik fegyveren is gyorsít a fury, és így mutatja a dps növekedést, vagy azt nem mutatja jól ilyenkor?)

    Nordic: Van türelmem, AH nélkül vittem végig a teljes játékot is. Előbb-utóbb összegyűlik annyi pénz, amenyi kelleni fog. :K A játékot így is élvezem, nem létszükséglet, hogy azonnal cseréljek, de persze hajt azért a fejlődés lehetősége, hogy jobban fel legyen szerelve a karakter.

    szallasi007: Nincs mit, bár szerintem semmi érdemit nem tudtam mondani. Passzívoknál nekem sokáig resolve volt (szerintem reflectesek ellen is csökkenti a bekapott sebzést, bár lehet, hogy ezt nem jól tudom), de mivel MPL2 és MPL3 nagyon könnyű, így a +10%-os mozgási sebességet növelő passzívot toltam be. De ha alapból kemény vagy (nem hiányzik a resolve) és gyors is (mondjuk van +24%-od bracer, cipő és gatya valamilyen kombinációjából), akkor lehet, hogy a guardian path nyerő még passzívnak a +15% dodge értékkel. Illetve, ha 50% fölött van a chc-d, akkor a sixth sense jobban megdobja, mint a guardian path.

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák