Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Kobe #17100 üzenetére

    egyszerű megoldás: menj ki pónira mp8-10en, az elég jó közelítéssel visszaadja, hogy mennyi abuzálást kap a kari überen, viszont nem kell hozzá machine. ha szinte folyamatosan fenn tudod tartani a gloomot, akkor nyert ügyed van, jöhet egy két sockos, steal nélküli manticore 1200+dpssel (steallel a legjobbak olyan 1100dps körül vannak). dex nélkül, dex itt kb 30-40 base damot ér, miközben árban olyan négyszeres a szorzó (legalábbis 1230 körül). ha mindenképpen kell a steal (a karid disciplinemennyiségével kizárt szerintem), akkor viszont legózni kell a statokkal.

    amuleten dam+chc+chd+dexre mész ahogy látom, emellé az AR drága. tipp: strongarmot cseréld egy 60-70+ ARes példányra (15-25 körül mennek), így buksz 70 vitet és olyan 50 dexet. amuletből 6chc 60chd 160+dex dmgt keress, szokott lenni AHban még relatíve elfogadható áron. ha 190+osat is találsz, vagy magasabb chc/chdvel, akkor dam függvényében az andarielt cserélheted socketesre: perfect ametiszt +18% life, magas vittel ez jobb, mint egy socketes amulettel pótolni az életet (konkrétan nálam olyan 2-2.5 más sockettel ér fel a sisak). 7% fire szokott lenni 10m alatt, én a saját majdnem perfectemet 15ért vettem. low level farmra pedig lehet swappolni rubyt. ebben kb annyi a trükk, hogy adott statok megtartása mellett talán az amuleten adott ár mellett még tudsz hozni párezer dpst.

    adott esetben a socketes andy + nat csizma cserélése egy 190+ vit nélkülire is megoldás lehet.

    másik megoldás a 100+dex chc 8.5chc (craftnál ennyi a max) AS kesztyű. ezeknél érdemes egy barátnak linkelgetni AHban és nézni a dpsváltozást, nem mindig érik meg.

    (1.02 óta legózok a dhmmal... adott esetben elég sokat kell swappelni attól függően, hogy melyik random stat min olcsóbb. ld pl az allresek az innáimon, ami alacsonyabb budget mellett hülyeség lenne)

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák