Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz mikromanus #31004 üzenetére

    Ez a játék a csapatról szól...arról hogy neked nincs kivel játszani mert inkább egyedül a sötét szobába kínzod magad, senki sem tehet..
    De te ezt nem érted mert antiszoc vagy..a csapatnak igen is kényelmesebb a játék a CM Wizard mellett és én szívesen spammeltem 3 gombot ha az összességében jobbá/gyorsabbá tette a csapatot...ezen mit olyan nehéz felfogni?
    És leírom még egyszer hátha sikerül megérteni..nem..nem a CM Wizard kényelmes..hanem a játék CM Wizard mellett..

    Trabant meg merci? Te miről beszélsz??
    Olyan hülyeségeket hordasz össze hogy már néha fáj..
    Te betudod rakni az archon skillt mint 1M másik? Igen!
    Tudsz venni minimálbérből 20miliós Mercit? NEM! Akkor hogy jön ide?
    Kb semmi köze nincs semmihez annak amit te magyarázol..

    Mindenki megbékélt már azzal hogy te nem fogsz használni olyan buildeket amik mindenkinek jók, mert neked azok "fújkakások", de dolgozd már fel hogy ezzel egyedül vagy.
    Hiába kampányolsz a mindenféle "szuperpoénos" HyperBuilded mellett... lehet hogy kipróbálják a népek (bár kétlem) de visszatérnek az ezerszer felhasználóbarátabb/kényelmesebb és effektívebb buildekhez.
    Nem azért mert "10MRD légy nem tévedhet" hanem mert senki sem fogja magát sanyargatni, amikor kényelmesen is játszhat..

    Lényeg a lényeg...játssz bátran azzal amivel akarsz, ez senkit sem zavar, csak ne akarj már nagy úttörő lenni és megmagyarázni itt mindenkinek hogy itt rajtad kívül senki sem ért a játékhoz és aki tucatbuildet használ az kevesebb tőled.

    Hja és felejtsd már el a szavak kiforgatását mert nem áll jól..

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák