Új hozzászólás Aktív témák

  • kokov

    tag

    válasz mikromanus #3190 üzenetére

    1, végigvittem már inferno-t
    2, folyamatosan fejlődök és egyre több a DPS-em
    3, egyre jobb a drop-om

    4, Az előző 3 pont nem jelenti azt, hogy nem kritizálom azt, ami egyértelműen rossz, hanem beállok a sorba nyalni veletek a nyeles fagyit és közben várom, hogy RMAH-ban essen pár EUR, mint ti.

    Ezt nyomjátok már vagy ki tudja hányszor ötezer hsz-en át, de egy tucatszor betelt már a topic. Olyat káronkodok itt, amilyet akarok, mert nincs modi aki képes lenne végigolvasni ezt az irgalmatlan mennyiségű szájtépést a semmiről. Ezerszám írjátok a hsz-eket. Ügyeletben, de frankón ügyeletben leoltjátok veszett falkaként egyszerre megrohanva azt, aki kritizálja a játékot, miközben bevalljátok, hogy csak az RMAH miatt farmoltok már réges régen és semmi másért és eszetek ágában sincs 200 millát költeni arra az itemre ami egy picitt jobb annál, mint amit viseltek, inkább eladjátok a goldot EUR-ért ugye mikromanus? (mintha ezt pont te írtad volna, hogy tuti nem költesz rá 200 millát te vagy sirandrish tökmindegy), de aki nem ezt teszi bármilyen okból az nálatok vagy hülye vagy béna vagy mindkettő, de fel sem merül, hogy esetleg nem farmolt még annyit mint ti és amiatt áll másképpen, mint ti. Egy biztos, hogy szerintetek a Diablo3 a legkirályabb játék a világon. Nem lehet, hogy csak ti vagytok túl csórók és emiatt áll ennyire attól a pár EUR-tól a cerkátok? :DDD Oké a könnyű lóvé mindig fincsi, belátom, de attól még lehetne jobb játék ez a Diablo3. Végigtolom, ha már kifizettem és miközben tolom leírom róla a véleményem. Ha valaki beleolvas a fórumba azonnal látja, hogy ti olyan szinten vagytok elfogultak és olyan szinten imádjátok szemellenzővel ezt a gémet, hogy a véleményetekre nem feltétlen fog adni hiába hiszitek azt, hogy a mennyiség a döntő és ha leírjátok ezerszer, hogy hibátlan a játék akkor tényleg hibátlan lesz. Ezer sebből vérzik a Diablo3, ami nem is csoda, mert az első RMAH-s hack n slash.
    Nyilvánvaló, hogy nem az utolsó.
    Az a tanulság, hogy RMAH-s játékot a megejelenés napján kell kezdeni, ha nincs időd naponta minimum 4-5 órákat tolni, mert annyi számgépfüggő kocka él Európában is, hogy másképpen csak a sokadik hullámban leszel és nem te fogod kínálni a legjobb cuccot az AH-ban.
    Egy ilyen játékban az kínálja az AH-ban a legjobb itemet aki a legtöbbet kockul előtte vagy aki botokkal csal. A többi meg csak rizsa a szerencséről meg a többiről. Egyébként előre elkeserítek mindenkit, hogy a tapasztalatokat felhasználva a következő játékban mégkevesebbet fogtok keresni, mivel a blizznél nem az a cél, hogy ti keressetek, hanem az, hogy ők keressenek.

Új hozzászólás Aktív témák