Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz schwartz #33724 üzenetére

    Azért érzed, hogy ez picit fura érvelés. Kb ilyesmi hozzáállás ez: "Jaj, te olyan buta vagy. Jösz itt a gyenge wizard próbálkozsokakl soloban amikor én WD-vel csapatban akkora ÁSZ vagyok, hogy alig férek a képernyőre."

    Kit érdekel, hogy te mit nyomsz WD-vel csapatban? Kit érdekel milyen "hatékony" tucat skill kombóval nyomulsz? Ha meg érdekelne is akkor hogy kapcsolódik az adott témához? Kb sehogy. Feltettem egy fun buildet, erre jösz itt a félremagyarázásokkal és fikázással. Mitől fun build? Attól, hogy nem csak leragasztod a bal egérgombot és elmész sörért, hanem figyelni kell, de lehet bárhol vele haladni, azaz szórakoztató. Meg mert a skillválasztás (enyhén fura képzettársítással) valami egész másra emlékeztet. Ahogy írtam is: villódzó karddal kaszabolás és erővel az ellenfelek szétszórása/összetörése. jedi móka. Mondjuk a fagyasztás picit ront a képen, meg jöhetne kis electrocute a Sötét Oldalt idézve, de az kb MP5-ig volt látványos. Felette a 90% dam már kevésbé eredményes.

    Az IFA-Audi példa meg nem a karakterek vagy buildek értékét volt hivatott érzékeltetni, hanem az összevetés értelmetlenségét. Az IFA és az Audi is tökéletesen ellátja (vagy ellátta) a feladatát, de egymásét nem igazán tudná kiváltani.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák