Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Gorneck #41123 üzenetére

    Nálam (GothmogHun#2175):

    Softcore: 145 (181)
    (HC-t a jelenlegi online rendszerben elvből nem játszom, mert tutira szétverném a gépet, ha lag miatt halna be egy magas szintű, sokat pátyolgatott karakterem :DDD )

    A pontérték egy para100-as monk és egy para81-es wizzardból jött ki (a Wizzard marad is annyi, mert szénné untam az archon lézerezést, így most inkább egy WD-t kezdtem megint.)

    Ítélkezni nem akarok, amíg ki nem jön a kiegészítő, de nekem tényleg nem szimpatikus ez a rendszer így látatlanban. Nem az előny/hátrány miatt, hanem azért, mert én szeretek a 0-ról indulni és úgy felfejleszteni karaktereket, élvezni a fejlődést (ezért is nem húzatom a karaktereimet.) Ez pedig, hogy már az első szintű karakternél elosztasz egy rakat pontot, ha van egy csomó magas szintű karaktered... nekem ez per pillanat nagyon kifacsartnak hangzik...

    (#41126) Gorneck23: Igen, marad a pont el nem osztás. (Azután, mondjuk level 60-at elérve, saját belátás szerint osztogatás). Ettől függetlenül én jobban örültem volna annak, ha megmarad minden karakterre külön a PL.

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák