Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz noblem1983 #46505 üzenetére

    MAster, vagy torment nehézségtől már eshet a kiegben marquese gem (ez a mostani legmagasabb szinT). Később talán az új imperialokból is eshet. "Betárazni" nincs sok értelme. Esetleg ha van kavicsod, akkor azt megtarthatod későbbi craftra. Az "alacsony" szintű gemek craftja veszettül olcsó. Kb olyan tizedannyi lehet és csak gold és a kavics kell hozzá. A tome-ok és az alacsonyabb szintű craft anyagok megszűnnek. Egy ezrest lehet érdemes átvinni, mert nem tudni mivé alakulnak majd át. Jelenleg a tome-ból demonic essence lesz, de ez lehet nem végleges.
    A kiegben két-két craft alapanyag szint lesz rare, magic és legendary minőségnél. Minden tárgy csk a saját anyagát adja betörésnél. Azaz a rare csak rare anyagot, a magic csak a kék/magic anyagot és a fehér/szürke csak a normal anyagot. A magic és normal anyag véletlenszerű számban jön bezúzásnál. Olyan 1-8 drab lehet 1-1 tárgyból talán. A vendornál vett item nem zúzható be. (ezzel ki is lőtték a mindent goldból rendező vérpistikéket)

    Furcsa még picit az "unsocket" árazása. Szerintem néha drágább mint a bent levő kövek lecraftolása. Egy marquese gem kiszedése 75k gold, egy szinttel lejjebbi meg 50k gold.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák