Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz proci985 #49864 üzenetére

    - Rapidfire: az egyik legkönnyebben "etethető" tömeggyilkos skill. Korrekt irtás, jó lehetőségek. Kis regen kellhet, meg kerülni kell a chaneling megszakításokat és onnan laza.
    - multishot: magasabb szinten elitekre és T5-6 környékén a nagyobb fehérekre is lassú, de lejjebb kegyetlenül gyors tud lenni. Szerintem sokkal jobb mint a strafe. Energiaellátás nem egyszerű, de a találatonként discipline - discipline-ért hatred kombóval szépen spamelhető.
    - elemental arrow: nem sokat teszteltem, de jó itemekkel elég jól kezelhető. A fagyisat sokan kedvelik.
    - cluster arrow: én a csökkentett energiaszükségletű verziót alkalmazom. Az nagyon szépen kezelhető. Alig kell ellövöldözni a generator gránátokat néha. A stunolós könnyű, a tüzes gyilkos meg talán stresszesebb, de nem nagyon áll ellen neki semmi. Én a gyors lövés jellegű rúnáit szeretem. A lassú gránátpotyogtatás valahogy nem vonz.
    A rakétás sebzésre gyúrás még jó lehet. Elég sok skillben van rakéta és szép kis passzív bónusz is épül rá. Valahogy eddig nem került sorra, de mindenképp a listámon vanmint kipróbálandó :DDD

    edit: ja, a chakram is elég gyilkos. Picit körülményesebb, mint a cluster vagy a multishot, de bőven jó daraügyileg ez is.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák