Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz buherka #54647 üzenetére

    Na tesó :)
    Én is összeraktam egy Archon CD csökkentős geart, leporoltam a Vyr setem és az mellé pakoltam össze ezt:
    Wizzy
    56.3% a cd reduction-om(ezt mutatja ingame detailsban) az azt jelenti gyakorlatban hogy 30 sec az amit nem archonban töltök, egyelőre ezt nemtudom lejjebb vinni kesztyű+2 ringre most nem fér CD csökkentés.
    Viszont, amíg nem vagyok archonban akkor is elég imbán aprítok, ugyanis alacsony az AS-em vmi 1.64 és ez mellé van 26% resource cost reductionom + reapers braci. Így bal és jobbklikkre is primary skillt tehetek(disintegrate entropy bal klikk, black hole spellsteal jobbklikk) mire elfogy az ap kb. már mehetek archonba vissza. Nagyon tuti így :)

    De... nem semmi mit kellett kockulni ehhez, komolyan mondom a captain set összetevő kifarmolása egy kínszenvedés volt. Tegnap előtt és tegnap kezdtem kifarmolni a craft matokat bornhoz és captainhoz, ha nem kreáltam vagy 100-150 gamét/nap akkor egyet se. Tegnap előtt este hattól éjfélig nyomattam és úgy zártam a dolgot hogy túl voltam 6 born kard és 2 vállas crafton és 1 captain övön. Tegnap pár óra craft mati vadászat után meglett a meglévő nemrossz born kard és captain öv mellé egy elfogadható born vállas és egy egész jó captain gatya. Így a set csökkentő ringgel a Vyr set mellé felpattintottam magamra végre a cuccost.
    Baromi nagy mák hogy a captain darabok elsőre egész jók lettek, mert azt a tetű craft matit hozzá kifarmolni baromi nagy élvezet nem mondom. Act2-ben 3 helyen spawnolhat rare tüskéshátú gyík és ha rohadt ritkán van is akkor is képes nem dobni a szenya még t4-en sem.
    Na a lényeg, hogy melós összehozni de megéri :K Pláne ha Vyr set már adott a képletben. :)

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák