Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz CactuS #59729 üzenetére

    Majd leirja ha akarja de igen, mar futott par kort Blizz fele hogy kapjon egy 'endorsement-et' a HOD-ra, de nem reagaltak. Explicite nem tiltjak, csak amig nem adnak hivatalos allasfoglallast hogy kedves KJ az on ehh.. 'applikacioja' szerintunk nem map hack es hasznalatat elnezzuk, addig ez igy lecso..

    Mellesleg KJ: ertem en hogy fejleszted meg vannak benne lehetosegek, de mi lenne ha a gazos funkciokat kihagynad belole (pl hogy konkretan mutassa hol a bounty boss mert az rohadtul map hack..) es csak az ilyen kenyelmi funkciokat hagynad benne amik kb most is elerhetoek, es akkor orulunk Vincent.. :R Szoval van a 'nem hiszed el mit ki nem lehet iratni ezzel' verzio, es lenne egy eula-friendly ;] hasznalhato verzio..

    Mindezt mondom ugy hogy jomagam nem hasznalom de paran igen akikkel runolok es neha tenyleg nagyon nagy segitseg a hood. Tipikusan a merre van meg a mob, merre van a lejarat, ottegy shrine, mekkora most a dps-em, hany mob van meg hatra a 450-bol - igy ezek amiket kb rendszeresen bemondanak a hoodos kollegak. Uh en mas skornjaval verem a mobot.. :DDD

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák