Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    válasz mikromanus #61515 üzenetére

    Munkából mobilról nehéz volt írni, úgyhogy kicsit hosszabban a buildem lényegéréről:

    Mivel a greater rift 30 felett már nem csak a dps-ről fog szólni hanem a túlélésről is ezért fontos a CC, és a jó védelmi képességek is. A Holy shotgun önmagában elég dps-t ad (jelenleg selfbuffed 1 lövés 30-33 millió körül van, ami hárommal szorozva ha ráállok lényre 100 milliót is jelenthet, elitenél ez 40-50 millió között van, szorozva annyival ahány sugár eltalálja). Elite packok esetében ez azt jelenti ha max dps-t akarunk akkor nincs mese rá kell állni a célpontra, így viszont minden sebzésnek ki vagyunk téve.

    Ez ellen viszont jó az Akarat Champion prophet runa ami egyrészt ad +150% armort, így selfbuffed van 42 ezer armorom, és 20 másodpercenként túlélek egy fatalt + max hp-ra is töltődök. Utóbbi kb lényegtelen, mert összvissz van 270 ezer hp-m. Fire buildben ugye ilyen nincsen, max passiveból a túlélő képesség, de annak jóval nagyobb a cd-je.

    És ami még fontosabb a nagyon sok és gyors CC: mivel van 51% CDR-m, 6 másodpercenként tudom a shield glaret tolni (ami majdnem perma vakítás + 20% party dmg), és 10 másodpercenként a tauntot, ami lassítja a lények mozgását + sebzését.

    Az Iron Skin 15 másodpercenként ad 7 másodpercig 50% sebzést absorvot, ez azt jelenti, hogy a nagy armor, a crusader passive -30%-al együtt 7 másodpercig álljak bármiben nem kapok sebzést.

    És akkor még bónusznak ott van a laws of valor aktív, ami 15 másodpercenként megy fel és a passive miatt 10 másodpercig fent is van, ez azt jelenti, hogy elég tartósan fent tudok tartani az egész partyn +15% as-t és +100% chd-t. Ez azért elég szép party sebzés buff.

    Tehát a holy crusader nem csak a szimpla sebzésről szól, hanem az abszolút túlélésről, a party buffokról, és a lények kontrolálásáról.

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák