Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Sárpac #64337 üzenetére

    Az, hoogy kasztspecifikus itemen olyan rollol ami használható a kasztnak és hogy barbárként a százszor is hivatalosan jelzett smart drop esetén a kasztnak megfelelő main stat esik ha statpont kerül az itemre az nem a te "Manipula felfogásod".

    Itt a tied:
    "A loot erősen manipulált kezdve attól, hogy a karakternek megfelelő main stattal esik leg esetek 98%-ban, abban, hogy bizonyos cuccok szinte soha nem esnek pl. wizzardnak ami wdnek napjában, abban, hogy kezdő karinak amennyiben nem volt előtte még ugyan olyan kasztú lvl70-es kidolgozva sokkal jobban esnek a legek setek stb. sorolhatnám.. Persze majd pont abban nem lesz manipula, hogy az embereket hogyan is lehetne odaláncolni a géphez, dehogy nem.. abban van a legnagyobb csak erről egy szót nem szólnak, ahogy anno AH idején sem."

    - Ritkább a smart drop
    - loot tábla is ismert. A magyarázatod ködös és spekulatív. A ritka az ritka. Nem lesz jobb WD-ként semmivel sem a WH dropja, mint más kaszttal. Nagy átlagban a legendary övek átlagos dropjának tizede lesz a wh esélye. Egyes kasztoknál max akkor ritkább mint másnál, ha egyiknek többféle öv eshet neki.
    - nincs összefüggés az első karakter és a jobb drop közt. Új karakternek jobb a dropja (állítólag), nem a kasztból az elsőnek. Ha más a valós helyzet, akkor linkeld a forrást!!! 3-4 legend elég stabilan esik régi karakterrel is. Ennyiért nem érdemes új karakterrel szórakozni szerintem.
    - bilincs, kötél, nyaktörés, bénító injekció. Vannak módszerek. De ezek nem szoftveres megoldások. :DDD
    Összegezve. Az ÁLTALAD emlegetett manipula urban legend. Ha számodra egyértelmű, akkor kérlek jelezd a forrást. Egyébként, csak "hiszek a kétfejű tehénben és sci-fi filmekben látottakban" jellegűek a tényeid.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák