Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    Assdak:

    JA. Mivel a saját builded nem t6 képes strafe-fel, se másként, így saját példád nem sok lehet. Ezért adtam a kiskaput. Nem baj. Azért hihető hogy szoktál játszani mással is.
    . Ez olyan volt mint amikor valaki invissel példálózott, hogy na ugye milyen erős a monk (még előző patchekben 1.0.7-8 körül).
    A strafe szerinted jobb a clusternál, de jó eséllyel nem próbáltad T6on egyiket se 2.1-ben. Már ha ilyet állítasz. A knife is jó lehet, csak amikor felvetem hogy mutass valami itemezést magadon, akkor hirtelen kiderül hogy nem is játszottál 2.1-ben. nem baj, jó lesz a 2.0.6-os is. Ja, olyan sincs? Akkor mid van? Enynit változott volna a helyzet 2.1-ben? Enynire elavult volna az eddigi rutinod?

    Szemelvények a törölt hozzészólásból:
    "Azzal még egy mezei mobot sem egyhitelsz T6 on, "
    Érdekes. Amikor még a shadow bugot vettem fel még ment a kisebbeken.

    "Tehát még T6 sem megy, és akkor Cluster buildről beszélünk"
    25 lement 30 sec csúszással halál nélkül. 24 szintén 4 percnyi tartalékkal. Elsőre gem nélkül, unity nélkül kb átgázolóson. Falon nem tudtam átgázolni. ez ilyen. Ha olvastad volna amit írok ... akkor nem törölték volna az előződet. ;]

    "Mégpedig, hogy honnan teremted elő a megfelelő mennyiségű Hatredet T6 fölött."
    Ha magadtól nem jöttél rá, akkor nem segítek. Nézd meg az armoryt! A többség elbír a feladattal:. Nem olyan nehéz.. Minden csak regen, globe és annak a függvénye, hogy eltalálnak-e.

    "Aztán mivel farmolod ki a lvl iszonyatsok köveket, ha fujj M6?"
    Én semmivel, de "ezek" bármivel ami M6. Ezért rossz példa. Profil-armory meg nem volt a közzétevőről. (ettől még megvan, csak itt-ott nudizik)

    Nem nagy kunszt ugyan, de még arra se adtál bizonyságot, hogy marával megy neked a T6. Csúnya lenne ha nem menne, de eddig nem igazán villantottál bizonyítékot.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák