Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Zaraskeppen szogezzuk le hogy mindannyian akik megyunk 35-40 kozotti (esetleg feletti) GR-eket minden este szoloban vagy partiban, pontosal latjuk hogy mi a szitu. Az a szitu, hogy jelenleg a DH az egyetlen csodagyerek mert ugy tud bevinni magas dps-t hogy nem kell odamennie es nem kell beleallnia a trutyiba. Persze egy jailer vagy mortal vagy messzire kiguritott frozenlaszti lehiteli a DH-t is ,de joval kevesebb a baja a DHnak magas GR-en mint barmi masnak.

    Az idealis felallas tehat - ha hatekony akarsz lenni es haladni is akarsz, es akarsz nullanal nagyobb sanszot gem upgrade-re - az a 3 DH + 1 tank, ami lehet monk vagy DW, vagy esetleg stunnos coldos nulldps barbar, de szerintem a partynak adott dps buff es dmg reduction / tafnesz szempontbol a monk van elol, kb felholtversenyben a vudubabas WD-vel, es aztan jon a barbar, mert a warcry meg az ignorepain szep meg jo csak nem ad annyit mint egy monk..

    Mind azt szeretnenk ha az egyebkent szuper dps-es gearben pompazo monkunk, cruzunk meg barbarunk talpon birna maradni GR42-ben 4 DH mellett, de ez keveseknek jon ossze.. igy aztan valoban az van hogy vagy azzal es ugy jatszol ahogy neked teteszik es akkor lehet uberezni, bountyzni, T6 riftezni meg GR-ezni mondjuk 30-32-ig, esetleg szolo GR 40 alatt.. vagy nemhugyozol szellel szembe, es csinalsz egy M6 DH-t es/vagy egy support karaktert, mert jelenleg ez az ketto amire van kereslet a piacon..

    Azt meg mar en is csak halkan jegyzem meg hogy a monkosok mostmar nemtomhanyadik patch ota toretlen kitartassal biznak abban hogy majd egyszer.. majd egyszer rank mosolyog es lesz valami.. mert a monk most talan eloszor jobb mint valaha - kb olyan mint amilyen volt 1.8-on a behuzos palmos oweraves.. -de meg mindig nem eleg jo.. meg mindig van szitu ahol a legvadabb monkos is 2x meggondolja hogy oke ide inkabb DHval jovok.. :(

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák