Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz #92888064 #74389 üzenetére

    emlekszem...nezni is rossz volt...ketnaponta temetek el egy monkot a heten mint irtam, de ezert, vagy ennek ellenere nem rakom fel a hud-ot.

    "szerinted nem tesz szert tisztességtelen előnyre egy ilyen program használója..." -DE! ezzel egyetertek kis modositassal
    " ...a többi becsületes játékossal szemben?" - ezzel pedig nem...a te jatekod mivel lesz rosszabb, miben erint hatranyosan?

    Tisztessegtelen elonyom van az itt levo jatekosok nagyreszevel szemben, mert 40"-on jatszok...ill. van egy ph!ajtas aki beszokta linkelni a 3monitoros kepernyojet...szerintem bannoljuk ph!-rol, mert tisztessegtelen elonyhoz jut a nagy latoszoggel....

    nemsokan tudjak, de Killert bannoltak anno starcraftbol...egy gombra beallitott 3-4dolgot ...gyarotta a probe-t es chronozta is egyszerre...vagy valami ilyesmi...nahh azert megerdemelte....vagy a dio3 elejen is erdekes volt a profilja....tehat nem vedeni akarom (dio elejen erdekes volt a profilja 3 het utan...mikor rakerdeztem torolt a friends listarol...gyanus volt :) ) tehat nem szent a ph!ajtas, de ne olyanert hurcolja meg barki ami jogtalan.

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák