Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    Én meg ki PTR-eztem magam, kipróbáltam mindent amit akartam és vegyesek az érzéseim.
    - Archon set nem győzött meg, egyszerűen magának a skillnek vannak olyan limitáltságai amitől nem kényelmes használni mondhatni nehézkes. Archon formban amíg nem oldják meg hogy lehessen más gombokra rakni az archon képességeket addig kényelmetlen. Meg ugye 20 sec az egész, archonon kívüli tevékenység szintén nem túl hatékony. Archon ROS előtt volt jó utoljára. és ezen semmilyen set nem segít amíg maga a skill szar. A dps amit tol az brutál, sheet dps felkúszott 20M fölé detailsen, de tök jó egy mob sincs a közelbe és amikor kéne akkor meg megint lehet felstackelni vagy épp cd-n van...
    Meg hol van már mobilitásban egy aw-s tal wizardhoz képest? sehol.
    - kocka, egyszerűen zseniális dolog, tényleg. Egy ilyen dolgot betenni egy patchbe le a kalappal.
    - bounty-k nagyon jók lettek, a bónusz cache is jó + a bounty bossok mellett egy láda is van teli cuccal, vagyis dupla dropp.
    - ugyebár kocka alapanyag a bounty cacheből jön, magas torment szinten ez akár 5-6 db is lehet 1 cacheből, namost ami fontos kockázni való leg sztem mindenkinek meglesz pár full bounty körből t10-en.
    - gr-ek, nem tetszenek a változások hiába haladok jól gr-be egyszerűen egy csomó mob szinte semmit nem ad a progresshez. eliteknél szintén van ilyen. Olyan is volt hogy hiába volt tömeg és daráltam őket egyszerűen csak vánszorgott a progress. JA RG-t meg 57-en 45 sec alatt lenyomom pylonok nélkül, elitek szintén, a map és a fehér mob típusok a problem és megint csak azon múlik milyen a leosztás megint szerencse kell.... de legalább ehhez már nem kell kulcsot farmolni végre.
    - reflect dam az új verzió nagyon szar, AOE sebzéssel szopi most, de az átdolgozott unstable anomally egész jól megvéd tőle.

    Serpentes wizardot teszteltem sokat és nagyon durva dps növekedést lehet elérni kockával, mind amellett hogy akár védelemre is rá lehet menni, pl. sologrhez befér a unity, mara, crown of primus, de partiba is és funér marad. 3 erős CC skillt lehet vinni: blackhole+strongarm, blizzard frozen solid(freeze), slow time összes rúnával. Solo grt elsőre lehoztam 56ot, úgy hogy a hydra most bugos nem proccolja F+R-t, szóval nem rossz és rengeteg variálási lehetőség van, de solo grezést abbahagytam PTR-en mert csak felqrja az agyam annyira rossz a progress kezelés most, hába ölöm le elitepakkokat 57-en 20 sec alatt rg-t meg 45sec alatt, ha a szaros fehér mobok ritkasága és típusa miatt bukom.
    Party gr meg átalakul, dps karik mostantól visznek magukkal CC skilleket is máshogy nem megy, nem lehet már full dps setuppal menni mert tank kb nem létezik.

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák