Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Ultimatecc #82530 üzenetére

    Nincs. Bár lenne. DH-val egy igazi kihívás.:)
    Nekem a yang-ok tonnaszámra esenek, ellenben más itemek kevésbé. PRNG istene ezt a leosztást osztotta.:) Re-cube meg drága. Ha gondolod mehetünk együtt aztán lootshare.

    Más:
    Te mit tapasztaltál, erre van valami tipped? [link] Letesztelni sajnos még nem tudtam. (Lerollolni sem tudnám az itemeket mert eleve adottak.)

    (#82530) Ultimatecc: del...Elkezdtem írni de aztán most látom hogy nincs is DH-d, így már érthető miért nem érted (a válaszodból látom, de ha nem dh-ztál akkor teljesen érthető). Ez a set bónusz nem fix, dinamikusan változik, és sehol nem látod. Legfőképp tekerni sem tudod.:) Egyáltalán nem magától értetődő hogy ez additív lesz a "cuccokon rátekerhető" spell dmg-el is. Ha így lenne elég logikátlan és értelmetlen lenne a "cuccokra spell dmg-et" tekerni ebben a szituációban mivel közel 1000% viszonya állna 40-45%-al szemben kb. 3000 vitality árán egy olyan karinál ami kel-fekszik értelmes védelme semmi, ennek ellenére még is mindenki spell dmg-es cuccokban nyomatja. Érted. Tehát vagy tudnak valamit (de nem, mert játékban sem tudta senki a választ Biztosan se sehogy), vagy csak tapasztalat, vagy egymást másolják....
    Ezt írtad: "MIinden spelldmg a cuccokon amit rá tudsz tekerni additív és nem multiplikatív legyen az bármely cast spellje." Egy általános igazságot írtál a "rátekerhető" dmg bónusz összeadódásáról itemeken. Mint írtam ez nem is volt kérdés, ezt tudjuk, ez tény, látszik a karakter lapon is...de ez se nem rátekerhető és két (jellegében) különböző típus összekeveredéséről van szó, amire nem hiszem hogy csak így rálehet húzni egy általános sémát főleg hogy értelmetlen is lenne ezek után a "cuccokon spell dmg" használatának. De ha az általános törvényed mögött belső forrás, tapasztalat, biztos info, esetleg kikísérletezted, akkor csak örülök neki nekem már nem kell:)...a többit már ne ide pls, folyt.köv priv.;)

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák