Új hozzászólás Aktív témák

  • prokxy

    veterán

    válasz _ocsisajt #85176 üzenetére

    Hali, jobbulást!

    A PTR-rel az a bajom, h szinte napról-napra változik a setbónusz, itemek tulajdonságai, stb, kevés időm van játszani, ha ki is találok vmit PTR-en, akkor elkezdem megvalósítani, majd felülvágják a számításom és az egész ment a levesbe, inkább kihagyom. A LB-ot szoktam nézni, h mi lesz a felállás, esetleg mi kell majd hozzá, meg most nézek olyan kasztot, ami nem a Barb, de tetsszen (ez de hülye szó, tessen talán? :U ) is maga a build. Volt anno egy elektronyos zümmögőlabdás DH-m, bika volt, de vmi borzasztó volt az egész. Szóval várom, h mi alakul a PTR-en. Az új kockázási dolgokat már megnéztem, az tetszik. :)

    Arra leszek kíváncsi, h a Throns Crusa és a Wiz mit fog tolni ki magából, mert ezek most tetszenek. De sztem wizard lesz, tegnap már 1 helyet fel is szabadítottam neki! :) Ma meg is nézem, h ki milyen builddel megy, aztán meglesem YT-on a működését. :)

    Esténként HC-zok, sajnos a sima most vhogy nem érdekel (pedig mennyi, de mennyi cuccom lesz majd SC-ben a S4 lejárta után,pfffffffff). Ezt sajnálom a legjobban, h mehetek megint bountízni, meg pöcsölni, h most alig van DB és társai, SC-ben meg több ezer van mindenből...no mind1.

    Van olyan csapat, aki HC-zik only? Ha igen, írjon már rám pls! :R Német srácokkal szoktam esténként 60 speedeket tolni, meg már 4 fővel is top 1000-ben vagyok, szóval igyekezz vissza! :)

    Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Új hozzászólás Aktív témák