Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Bahama #86595 üzenetére

    104? Grat! :K

    én 69nél vagyok UEvel, p725ös a kari, egy 52es gemmel ami valamit kiegyenlít. csizma, fegyver, sisak és vért anci, 63-69 közöttiek a gemjeim.

    szintén cindercoat. próbáltam a sisakot és az új gyűrűt, de egyelőre nagyon úgy néz ki hogy GR70ig el lehet menni mindkettő nélkül (ott már megvan season3 GR50 1hitel minden feelingje), cinder + convention kombóval.

    cinder nélkül gyakorlatilag megborul a resource managementje a karinak, övnek kell a hunters wrath de úgy nem lehet végigspammelni multishottal a convention of elements megfelelő burstjét. plusz egy jó rollos WH még egy ancient huntershez képest is minimum 10-12% sheet dps.

    GR65 egyébként még megy 10p alatt, 70et buktam, szóval valahol onnantól legalább a damred gyűrű kell. 65ön még izomból / dpsből lehet bírni, nem élnek elég sokáig az ellenfelek, hogy problémásak legyenek.

    btw még oculus ringen gondolkodok, hogy lehet az segítene.

    ami még lehet megfogja a karit az a thrill of the hunt a HF amun, bár szerintem nagyon sokat segít a lassítás, plusz stabilabban végzi a dolgát alacsonyabb GR pucolásnál (értsd, GR65ig), mint a thunderfurys segítő.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák