Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz tibee77 #88209 üzenetére

    Szerintem is eleg "megoszto" a ma ervenyben levo hatekony jatekstilus. Tobben ugy vagyunk itt vele hogy az idealis a 4 db random dps karakter lenne GR-ben. De a GR csak egyfelekeppen tud nehezedni, ugy hogy a mobok sebzese es hp-ja novekszik. Ez magaban hordozza hogy elobb utobb leutnek, tehat olyan praktikakat kell bevetni hogy eletben maradjunk, es hatastalanitsuk a mobokat. Innen mar egyenez az ut a support kaszt fele, es ez elmegy egeszen addig az extrem setupig hogy 1 dps van es 3 sup. Hogy ez jo igy vagy sem, mindenki eldonti maga. Az elmult es a mostani Seasonban egyertelmuen a 3+1 volt a nyero, vagy max a 2+2.

    Lehet, hogy idovel a Blizzard meggondolja magat es kicsit athelyezi a balanszot. Mielott jonnek a conteo-k ez a sajat agyszulemenyem es most talaltam ki. Hogyaszongya. Mozdulhatna ugy a balansz, hogy magas GR-en nagyon sok a mobok HP-ja, de relative nem nagyon brutalis a sebzese. Igy a balansz eltolodna abba az iranyba, hogy a sok szalcsiszolt preseltkarton hungarocel papirkutya porcelanvitez Wizzard meg DH talpon tudna maradni kvazi onerobol, vagy minimalis supporttal, es azon volna a hangsuly hogy minel tobb pure dps-t adjon le. Es akkor elvileg barki a durva dps annak helye lenne a partiban, es kevesbe kene 3 support kaszt mert nem arrol szolna hogy sup nelkul egyhit vagy, hanem inkabb azon lenne a hangsuly hogy ossze tudsz-e kaparni annyi dps-t hogy idoben leold az elitet.

    Es akkor ilyenforman peldaul johetne a partiba olyan monk, meg olyan barbar, meg olyan WD, aki ugyan hozza magaval a szokasos mantrat, vudut, warcry-t a csapatnak, de nem lenne arra kenyszeritve hogy nulldps full taknesz legyen, hanem maradhatna ugyanolyan dps karakter mint a tobbi.

    Vagypeldaul annak idejen RoS elott a life steal milyen jol mukodott. Kvazi mindenki - aki nagyon akart - sajat dps-e fuggvenyeben eletben tudott maradni onerobol. Ez D2-ben is megvolt, ott se azon volt a hangsuly players8-on lanban hogy hogy maradunk erletben Hell-en, hanem hogy mennyi ido alatt verjuk le a champion packet.

    Meglatjuk mit hoz a jovo, szerintem nem lenne rosszabb rendszer amit fent leirtam mint a mostani, de en csak egy velemeny vagy igeny vagyok. Mellesleg nekem full bejon a supMonk szerept es nem unom es szivesen csinalom, es sosem zavart hogy nem en vagyok a partiban aki leadja a dps-t.

    Ma nagyon ra vagyunk kenyszeritve hogy tokeletesen osszehangoljuk a karaktereinket, a mozgasunkat, mindent. Nem tudom hogy a fenti otletem nyoman ez mennyire lenne kritikus faktor mondjuk 4 dps kari eseten..

    szerk: Gornie elottem kuldte be a posztjat, de latszik h ugyanazt irjuk. Es a monk sup is igaz, ha nem te ersz oda elsonek es nem te rantod a hleyere az elitet akkor utolag nulla eselyed van. a petek megfogjak es onnantol kalap.. onnantol mar neked kell helyezkedni.. :(

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák