Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Grafirka #91253 üzenetére

    Set dungeonok közt van nehézségben elég nagy eltérés. Van amelyikhez megszerzed a 6 setdarabot, és bármiféle kiegészítő item nélkül elsőre megcsinálható - Crusadernek az Invoker set vagy monkkal Inna.
    Aztán vannak a nehezebbek pl ez a Deselere is.

    De mivel nem esik benne loot, nem szükséges a haladáshoz inkább csak azoknak találták ki akik akarnak kihívást vagy valamiféle más célt a greater riftek mellett. Nyilván a casual játékosoknak nem annyira kedvez akik nem ismernek minden itemet. A legöbb ilyen set dungeonban rengeteget tud segíteni 1-2 kiegészítő item, aminek lehet a létezésről sem tudsz mert amúgy a rendes farmoláshoz szükséges buildedhez nem kell és mindig csak betöröd. Ilyen lehet pl a Zodiac ring aminek a CD csökkentése rengeteg set dungeonhoz jól jött Cube-ban használva.

    Az hogy a karateredet teljesen át kell alakítani az így van. Minden set dungeonnél vannak itemek amik sokat tudnak segíteni a teljesítésben, meg a skillezés is sokszor teljesen más mintha az adott settel farmolnál Riftet. De ez teljesen normális, Diablo nem úgy működik mint a Path of Exile vagy a Daiblo2. Szabadon állíthatod bármikor a skilljeidet, paragonpointjaidat annak megfelelően, hogy épp mi szükséges. Onnantól hogy megvannak a megfelelő itemek rajtad, a cube-ba betörvt itemek, skillezés, paragonpont elosztás, megfelelő legendary gemek viszonylag nem túl nehezek a set dungeonok. Csak nem feltétlen örül neki azember ha olyan cuccokat kell kifarmolnia,amit csak emiatt felvesz 5 percre aztán ha végzett dobja is el, mert másra nem használható.

    De továbbra is azt javaslom, ha nem mozogsz még nagyon otthonosan a játékban (márpedig ha eddig Elective mód nélkül mentél akkor nyilván nem) akkor ne is próbálkozz a Deselere set dungeonnel, mert a nehezebbek közül való. Inkább hanyagold a Journeynek ezt a fejezetét, amíg ki nem esik a Vyr vagy Firebird set. Azoknak egyszerűbb a set dungeon masteryje. Youtubeon meg Diablofansen található mindegyikhez guide szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák