Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Vistaboy #92489 üzenetére

    Followerre nemtudom mennyire figyeltél oda, ha már soloról van szó. Itt találsz róla részletes leírást, ha érdekel. Ami szerintem a legfontosabb, hogy találj egy lehetőleg 85%os Oculus Ring-et a followerednek, bármelyiket is használod. A gyűrű úgy működik, hogy ha megölsz egy lényt megjelenik egy sárgás kör, amiben állva érvényesül a 70-85% sebzés bonus. Kicsit kevesebb mint fele, amekkorát növel a sebzéseden egy CoE gyűrűhöz viszonyítva, de ha szerencséd van a lerakott körök pozíciójával akkor COE gyűrűvel ellentétben ez szinte folyamatosan van - nagyon érezhető a különbség hogy benne állsz-e éppen, vagy sem. Tehát önmagában ez az egy gyűrű hatalmas segítség lehet GR70 eléréséhez.

    Másik a set dugneon, ha mindenképpen soloban akarod csinálni, monkként az innát és a raimentet javaslom. Az a kettő nem olyan nehéz. Persze a legtöbb esetben érdemes külön buildet csinálni, más itemeket használni a set dungeonben, ami elősegítheti a feladat teljesítését. Például raimenthez in-geom fegyver a kockába és nemesis bracer. Így a bent található pylonokból tudsz idézni eliteket, az eliteket megölve pedig aktiválod az ingeomot és 10 (vagy 15?) secig folyamatosan tudsz dashelni, ami nagyon sokat segít a feladatban: érd el a ládát 2 perc alatt. Ilyen apróságokkal a legtöbb set dungeon teljesítése lényegesen könnyebbé tehető, csak meg kell találni hozzá a megfelelő skillezést és itemeket.

    Ha pedig lemondasz a büszkeségről, hogy soloban teljesíted, akkor partyban raiment 1-2 tryból meglehet masteryre. Te rohansz a ládáért előre, míg a csapattárs kiírtja a félreeső részeken lévő dögöket.

    szerk: "Szerencsére ezzel most is kibekkelem majd, mert úgyis kell HC karit indítani, és majd Crusaderrel megcsinálom az Invokeres dungit. "
    A mostani journey nem kér HC karaktert már.
    Az Inna buildet meg nyuogdtan nézhetsz 2.4.1eset is, mert nem változott semmit a mostani patchben. Nem is igazán erős jelenleg, a többi build sokkal hatékonyabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák