Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz SQX_Barto #98788 üzenetére

    Az én voltam, de lehet nem poén volt. Nem konkrét összeg szerepelt, hanem +$5 vagy -$5 a 6000 munkaóra fényében. :)
    Szerintem ilyesmi lehet a háttérben. Mert nem hiszem, hogy másképp már ne találták volna ki az árat, és már ne nyomatnák az előrendelést.

    HoTS téma:
    Nemrég kipróbáltam, amikor volt 20 ingyen hős. Épp akkoriban volt ilyen árukapcsolás az Overwatch révén. Kaptam segítséget a PH-ról rendes emberektől a HoTS cuccok beszerzésében, olvastam a fórumot is. Láttam hogy a tapasztaltabbak mennyire nem voltak boldogok attól, hogy megjelent rengeteg OW-s, aki kényszerből lenyom meccseket, aztán elhúz. Akik logikátlan dolgokat cselekszenek (totál kezdők, akik nem ismerik a játékot - akár a stílust - én is ilyen voltam. De én tapasztalatlanságból csináltam hülyeségeket, nem azért hogy veszítsünk gyorsan). Gondolom most ugyanez a helyzet, megjelenik abban a játékban rengeteg Diablos kényszerből, essünk túl rajta, és jönnek vissza. A HoTSosok meg addig átkozódnak szerte a világban a vesztett meccsek miatt. Persze kivételek mindig vannak.
    Ezt csak azért írtam, hogy van egy másik oldal is, a befogadó játékosoké, akiknek szintén megvan a véleménye az ilyen crossoverekről. Ugyanúgy, mint azoknak, akiknek pl. a Diablos oldalról nem tetszik a MOBA stílus.
    Kb. 2 hétig engem is szórakoztatott, de valamivel utána uninstalláltam, mert nem az én műfajom. Nem tudtam megszeretni. Nincs bennem utálat, bepróbáltam. De egy szárny nem ér nekem annyit, hogy újra nekiálljak. Ennyi.

    A harmadik oldal a Blizzé, aki így törekszik arra, hogy a többi játékukat is megismerje az X játék felhasználója. akár így keresztpromóció révén. Teljesen érthető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák