Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz reelc #99509 üzenetére

    Ezen felül a bétában magára a Necro classra ment a focus, arra sokkal kevésbé, hogy hogyan szinergizál más kasztokkal. Ezért is volt jó döntés a Blizz részéről ez a viszonylag nagy szünet a season-ig, most a többség rácuppan a necrora, rekordokal döntögetnek és ha van exploit kihasználják.

    Na most a Necro átok implementációja szerintem itt lett elszúrva, mármint ezzel, hogy hatalmas sebzést mér és úgy okozza a 15% hp azonnali elvesztését, ahelyett, hogy egy setterrel 0-ra vagy negatívba állítanák a monsta hp-ját de az is lehet, hogy a halál vizsgálatához aritmetikai műveletre mindenképp szükség van. Nem látunk a motorháztető alá de az biztos, hogy ennek nem így kellene működnie hiszen azt a sebzést amit bevisz a necro átka mindenképp csak arra a mobra kellene mérni ami 15% alá kerül.
    Másik opció lehetne az, hogy lenne egy puffer amibe belekerül az az érték ami az aktuálisan elhulló monsta 15% hp-ját képezi és azt az értéket kellene sebzésként megosztani a DH debuffal megjelölt célpontok között.

    Szóval ezt a game mechanism-ot hívják úgy, hogy "broken". :DDD

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák