Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz ProEvoFan #10165 üzenetére

    A másik kérdésre: Nem, én pc-n játszom. Akkor sajnos ez nem megy. Az elit fegyver alatt nem az arany (unique) cuccokat értem, hanem azt, hogy minden fegyvernek, a fehéreknek is, van egy alap szintje. Ez háromféle lehet, normal, excepcional, elite. Aztán erre jönnek rá az egyéb magic tulajdonságok, és a kettő eredője adja ki a végleges sebzést. Tehát minden színű fegyvernek van egy alapfegyver típusa, ami nagyon fontos.

    Konkrét példával pl. az egyik polearm típus a Voulge. Ez a normál verzió neve. Ugyanez exceptionalban Bill, elit verzióban meg Colossus Voulge (cv) néven fut. Értelemszerűen utóbbinak a legnagyobb a sebzése (és a követelményei is). Na most, ha mondjuk egy erős Insightot akarsz összerakni, akkor a CV jó alap hozzá, mert maga az alapfegyver is erős. Ha még ráadásul kifogsz egy ethereal verziót, az a legjobb, mert a 200 fölötti erőkövetelmény elég sok amúgy a CV esetében. Egy ilyen fegyverben simán 800 fölötti max sebzések vannak, ami már elég ahhoz, hogy a kísérőd az egyszerűbb ellenfeleket simán felszeletelje.
    Még népszerű a Thresher, ami egy elit kasza, és abba is lehet pakolni Insightot. Az annyival jobb, mint a CV, hogy könnyebb, nem kell vele trükközni, hogy felvehesse.

    Nekem a holy freeze aurás jött be a legjobban. Egész tömegeket is lelassít. Mivel a Fortitude még elérhetetlen, ezért összeraktam neki egy Treacheryt, ami sokat segít az életbenmaradásában. Persze még nem az igazi, tömegben vagy erős boss előtt hamar el tud feküdni, de azért egész jól bírja. Szívás csak akkor van, ha duplaimmun dögökkel találkozunk, amelyeknek gyors a regenerációja, mert ő ugye nagyrészt fizikai, én meg nagyrészt lightning sebzést tolok (lightning javazon). Ha pont ez a kettő immunitásd van az illetőn, akkor tovább tart a dolog, ill. néha futás a vége.

Új hozzászólás Aktív témák