Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz ProEvoFan #10189 üzenetére

    Én csakazértis amazonnal kezdtem. :D Tudom, nehezebb vele cuccolni, de vannak előnyei is. Mivel most mindenki a sorcnak gyűjti a cuccait, olykor egész olcsón ki lehet fogni cuccokat az amának. Amúgy szeretem a sorcot, lesz majd az is, de a lightning fury által eldőlő seregek látványa nálam mindent visz. :D

    Amúgy a recept szerintem annyi, hogy hellt told végig partiban, ballrunnal vitesd fel magad 80 fölé, aztán farmolj olyan helyeket, ahol gyors vagy. Mint szintén lightningos, tudom ajánlani Countesst, a Pitet, és a bocikat.
    Nem azért, hogy kiessen, ami neked kell, mert az úgysem fog, hanem, hogy kiessen az, amit el tudsz adni. Countess dob rúnákat, néha jót is, bocik sokan vannak, eshet bármi, de nagyon jó hely pl. arra, hogy elit fegyvereket, páncélokat, pajzsokat dobjanak. Nekem tegnap rövid idő alatt, két 4 socketes eth CV esett. Monarch is van bőven, bár lassan annak már nincs ára, de ha egy jó spiritet összeraksz, még el tudod adni.
    Igazából a kereskedelem részét is rengeteget kell gyakorolni, mert ha nem, akkor át fognak b.szni időnként. :D

    #10190Lokids

    Az a helyzet, hogy szinte biztosan tényleg az volt. :D Tudom, +200% körüli mf nem olyan sok, de azt a sok hulladékot, amit dob a játék... Annyi változott, hogy most kicsit színesebbek, mint mf nélkül voltak, de nem érnek így sem semmit. Még a kereskedő is kiröhög, és szánakozva odalöki értük azt az 1-2 ezer aranyat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák