Új hozzászólás Aktív témák

  • zsirfecske

    addikt

    válasz Spyd #14078 üzenetére

    regelsz, rászűrsz így valahogy (platform: PC, mode: SC, item allres 27-29), megnézed az árakat és ha el akarod adni viszonylag gyorsan, belövöd az alja környékére és kész. az item feltöltés egyszerű, nagyon jó a kereső, rákeresel valamire és "Add listing", ott kitöltöd az értékeket (elég azt ami variable vagy ami a keresett stat), megadsz egy árat (nem mindenki szokta, akkor ajánlatokat vár) és vársz amíg valaki rácsap. a rendszer értesít róla ha ajánlat van (ha discord-dal összekötöd akár a telón a discord app is egy bottal), elutasíthatod, counter offerelhetsz, lehet csetelni. ha megegyeztetek onnantól csinál valaki game-et, átküldi a név/jelszót és megvan az adásvétel ingame a trade ablakban.

    ami nagy előnye hogy rohadt jó az alap adatbázis, látod minden cucc statját, néha jobb mint a fandom (pl weapon speed-ek mindenhol ott vannak rendesen), vannak rúnaszavak ahol külön lehet a base itemet is megadni, ezekre meg minden másra is rohadt jól lehet szűrni, listázásnál/ajánlatnál könnyen lehet variációkat megadni (pl ha cuccot ajánlasz valamiért, akkor kitöltheted hogy a 28-as mara-t ajánlod a tal armorért vagy nemtom, vagy mondjuk Ist OR Mal+Um OR 2xPul+Mal stb amit elfogadsz, de a counter offer miatt egyszerű az alkudozás is). van még relist gomb 24 óra után, így nem kell újból feltölteni az itemet ha frissen akarod tartani.

    ami szar az hogy sok class spec itemnél nem tudod rendesen megadni a staffmod skilleket, pl druid pelt/barb helm/assa claw/pala scepter stb esetén nem tudod megadni a pontos +3 to tornado stb paramétert és nincs szöveges emgjegyzés mező sem így ezeknél taf hogy ki mit árul épp. a chat pedig néha lassan frissül meg a chat request is furán működik, ritkán fogadják el ha csak úgy írnál valakire, illetve sokan le se szarnak ha túl alja offert raksz be. mondjuk ha valaki ohm-ot vár egy cuccért, de nem írta oda, csak ajánlatokat vár, nem fog semmit csinálni ha benyomsz egy ist-et, vár amíg szépen felmegy mondjuk 6 ist-ig a sok offer, és max utána kezd írkálni hogy ok, kezdhetünk alkudni, de persze csak a 6 ist-esnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák