Új hozzászólás Aktív témák

  • need

    addikt

    Sziasztok..

    Kb. 1 hónapja vettem meg a DiO2 újra gondolt változatát és így 1 hónap távlatából rá jöttem hogy nem értek semmit az egészből :D
    A legcikibb az egészben hogy közel 2 évig toltam a DIO3 és szinte mindent elfelejtettem legfőbbként azt hogy hogyan kell játszani..

    Szóval van itt egy kedves ismerősöm akik segített megtenni a kezdeti lépéseket és egy Sorceress estem neki a dolgoknak tudom ott van fent az összefoglaló nézegettem már..
    Persze már normál fokozaton elbasz*am amit csak lehetett lásd. lukasztást.
    Most nightmare fokozat és 54 szinten vagyok.. kaptam egy kis [mankót] korábban és ezt kezdtem el nézegetni és rá jöttem hogy nekem ebből lóf*sz nincs meg..

    Na most itt el is akadtam rögtön de kifejtem miért..!
    Kezdjük a Crystal Sword elmentem bocizni ott dobott simát meg 1 és 3 lukast de ugye ebből 4 kell..akkor most az Act-5 csinál rá még 1 lukat vagy tegyek oda egy simát és arra tesz 4 lukat..?És akkor fentebb olvasom hogy ez se így van vagy is esélyes hogy nem 4 luk lesz rajta.
    De ha már lukasztásról van szó elkezdtem nézni Horadric Cube recepteteket találtam egy [videot] ahol a tag lukazgat szorgalmasan na én is gondoltam csinálok egy jó pajzsot..
    Bocizásnál dobott egy fehér pajzsot volt annyi alapanyagom de de a nyomorult csak 2 lukat rakott rá..akkor ez is esély latolgatás ezek szerint..? :D
    A szett többi részét még nem nézegettem hogy mit hol találok meg tudom van a drop tábla ott akarom majd..

    D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

Új hozzászólás Aktív témák