Új hozzászólás Aktív témák

  • mcsabee

    senior tag

    válasz mikromanus #6089 üzenetére

    PvP-ben nincs csicsó, ha van, akkor kb kiröhögnek és noobozás a vége :) .

    Ahogy írod, lvl 80-on meg kell lennie legalább 160 str-nek - de szerintem annál jóval több van, most néztem 94-es necemnél a mercnek puccon 200 str van. Namármost, hiába alacsonyabb a forty req-je, mint a lvl 80, az még nem jelenti azt, hogy lvl 60-on rá is kell adni a mercre. Sőt, lvl 80 előtt (arach, bár nem mindegyik karira kell) butaság bármilyen karit cuccolni, mert ugye 75 kell torch-nak.

    Igazából a mondandóm lényege még mindig ugyanaz: lehet az eth armorod 1k defes vagy 1.2k defes, a csicsód élete és halála nem ezen fog múlni. Az már csak egyéni megítélés kérdése, hogy neked jó az 1k def, vagy ugye híg fosnak tartod.

    A Hammerre meg: zaka nem kell hammerre, zaka botdinre kell meg nooboknak. Spirit ST kell hammerre. CTA pedig az élet miatt kell, ahogy eni a tele miatt. Gondolom nem players 8-as játékokban ölsz Diablót, hanem csak magadnak mf-elsz, akkor ugye az igények is mások. És pont ezért furcsállom, hogy a CTA szerinted felesleges (rakat plusz mana és life, illetve egy all skill), de azon fennakadtál, hogy az armor 1k defes, ami szerinted rossz, de az 1.2k def mondjuk már jó ^^. Annak a ~200 defnek kevesebb a jelentősége, mint a +50-60% életnek és manának.

    Stay a while and listen...

Új hozzászólás Aktív témák