Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    válasz _drk #11152 üzenetére

    Az szerintem egyértelműen látszik, hogy az only online erőltetése jelen formában csak azt a célt szolgálta, hogy el lehessen adni azt a rengeteg kozmetikai vackot.
    Mert ha valóban lényeges része lenne a játéknak, akkor ahogy írjátok is, olyannak kellene lennie mint a World of Warcraftnek (csakhogy házon belül maradjunk), ott is van group finder instákhoz, raidekhez, és még közös küldetésekhez is.
    Attól félek hogy kijön ez az első season, de nem lesz benne annyi érdemi változás ami hosszabb távon fent tudná tartani az érdeklődést, így az a tippem, hogy 20.-a után mondjuk 3 héttel már kongani fognak a szerverek. És akárhogy nézzük, ez erősen benne van a pakliban, mert jelen állás szerint a farmoláson kívül nincs érdemi tartalom a játékban, endgame mint olyan, nem létezik.
    Ismét a WoW-ot hozom fel, ott ha ránézel a naptárra, tömve van eseményekkel, gyereknaptól kezdve át a Valentin napon, az ünnepekig bezárólag mindennek saját eseményei és küldetései vannak. Ide a Diablo világába ez így persze nem illene bele, de mi is tartja vissza őket attól, hogy kitaláljanak saját eseményeket? Pl. Lilith bukásának napja, Sanctuary évfordulók, győzelmi nap a démonok felett, stb. Vagy lehetnének random események is, pl. terület foglalással, ahol a démoni hordák elfoglalnák a már megtalált teleporttal rendelkező helyeket és vissza kellene foglalni őket, városokat ostromolnának meg, karavánokat támadnának meg, ezek köré építhetnének fel komplett küldetésláncokat, jutalmakkal, szabotázsokkal, árulással, beszivárgással, miegymással.
    Ilyenek kellenének szerintem endgame címen, nem az, hogy farmold orrvérzésig a Nightmare dungeonokat meg a 6 másodperces World Bossokat olyan lootokért, aminek a 99%-a szemétbe megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák